akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Manga: 15676
  • Uživatelů: 31908
  • Hostů: 232 + 76

Hodnocení mangy od uživatele LRyuzaki

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 18.10.2013     Manga: Dark Metro

Nemám žádné výhrady,až na to,že ten děj možná mohl být trochu rozvinutější.

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 19.07.2014     Manga: Psyren

Trvalo mi to dočíst tak dlouho,ale posledních 50 dílů jsem schrupl jak malinu.Úžasný děj,příběh a i maličko romantiky,prostě to bylo úžasné.To dobrodružství s Agehou  a jeho kámošema mě fakt pohltilo.Oceňuju to prostě vše.úžasný to příbeh.Krásně se vymaloval i konec celým tím prolézáním do budoucnosti a na zpět.

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 07.01.2015     Manga: Veritas

Nevím co napsat.Cítím se skoro až ošizen tím nedokončeným koncem,který ještě ve mě stále doutná.Celá manga byla fakt super,a ten konec mě prostě zaskočil,z ničeho nic vše mířilo ke konci,autor asi už nechtěl s veritasem pokračovat nebo nevím,přišlo mi to ukončení takové neohrabané a nepromyšlené a až moc rychlé.Chěl bych hodntit za 9,ale za ten konec dávám 8.

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 10.01.2015     Manga: Naruto

Týjo,ani nevím,jak je mé hodnocení kompetentní po té délce tohoto příběhu.Když jsem s mangou začínal,opravdu jsem jí hltal,a i přes spoustu let a pauz, musím říct že naruta mám prostě rád.Naruto mi dodal tolik síly,energie atd jít dál,že to snad ani není možné.Je to poučné pro spoustu lidí,co se týče vztáhú,nikdy se nevzdávat a spoustu dalšího.Jen je to prostě dlouhé a ta přemíra soubojú mě na konci také tolik nebrala,ale za to asi může  moje pauza zhruba 50 dílú před koncem.

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 23.07.2015     Manga: Uzumaki

Úžasné čtení a kritika naší společnosti v některých ohledech. Kresba mi přišla taky velice originální a osobitá. Nechybělo tomu téměř nic, ale kvůli 1. knížce dávám 9 .

    Přidal: LRyuzaki     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 27.08.2015     Manga: Heureka

Skvělý střípek z minulosti, nicméně jako manga to zas tak skvělé nebylo. Chybělo mi větší propojení postav, především Claudie a Damipose - plus také ještě Archimeda. Prostě mě zklamalo, jak to bylo celé zkrácené.