Akichan
nápověda vypnout Akichan patička
  • Manga: 17504
  • Uživatelů: 35629
  • Hostů: 105 + 520

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Yotsubato! FiveByFive 9/10 12345678910 26.04.2015

   »    Skvelá manga nielen ak sa začínate učiť po japonsky...

Dengeki Daisy Mobil 10/10 12345678910 25.04.2015

   »    Manga mě velmi zaujala. Vůbec nelituji že jsem ji začala číst. Já jsem druh člověka, které když si něco vybírá tak to musím mít úroveň. A tato manga ji má. Rozhodně doporučuji

Elfen Lied AnimeGirl666 10/10 12345678910 25.04.2015

   »    Elfen Lied je docela mocným příběhem, který jsem si zkrátka musela přečíst. Hltala jsem kapitoly kdykoli to šlo. Začátek příběhu mne ohromil, protože prvních několik počátečních dílů se poté plně rozjelo v něco víc, co už nešlo zastavit. Strašně jsem prahla po tom vědět, jak to vlastně skončí. A to hlavně u posledních kapitol. Když jsem se prokousala středem napínavého příběhu a přežila nějaký ten zvrat, překvapilo mě, co už všechno stalo od doby, kdy jsem se mohla seznámit s prvními postavami. Kéž bych však ale nedošla ke smutnému konci...

Suzuka PridajSvK 7/10 12345678910 04.04.2015

   »    Suzuka je manga, ktorá je takmer dokonalá. A prečo nie je? Pretože je príliš dlhá. Zbytočne dlhé, veľa vecí sa tam už len opakuje a celkovo to stráca na zaujímavosti. Keby to bolo kratšie a bolo by vynechaných pár zbytočných pasáži je to doknalé a dám 10. Ešte čo sa mi na mange páčilo najviac bol asi prekvapujúci koniec. Ono nebol síce až tak prekvapujúci, pretože ako som písal autor všetko naťahuje aby manga bola čo najdlhšia takže už niekoľko kapitol pred koncom máte približne predstavu ako to skončí a dopadne. Ak by to autor neurobil tak jednoznačné(príbeh) bolo by to lepšie, čitateľ predsa nutne potrebuje v príbehu istú záhadu na ktorú má prísť sám. Teda aspoň ja osobne neznášam ak mám všetko dané na zlatom podnose....to stráca potom všetko čaro.

Harem Castle 18+ PridajSvK 7/10 12345678910 04.04.2015

   »    Veľmi kvalitná manga, zaujímavé postavy a samozrejme ako veľké plus dávam, že celú mangu máme rovnakú hlavnú postavu, respektíve nie je to len manga zlepená z minipríbehov. Toto je pravá háremovka, kde hlavnej postave závidíte snáď všetko. Jediné mínus dávam za kresbu. Škoda slabšej kresby, pretože všetko ostatné bolo naozaj premakané, avšak kresba taká, že postavy neodlišujete, majú rovnaké črty, čo je škoda.

Kirara PridajSvK 5/10 12345678910 04.04.2015

   »    Ako prečo nie, veľmi originálny nápad, ale škoda, že autor nepracoval viac s pôvodnou postavou príbehu a to je pôvodná kirara, namiesto toho pridáva novú kiraru. Keby to dal niekde v polke mangy bolo by to zaujímavejšie ako keď nám všetky postavy ukáže na začiatku. Asi nepochopíte z tohto hodnotenia, čo chcem ale keby som to rozpísal kus inak bol by to asi spoiler. Určite si to sami prečítajte, nie je to zlé, ja dávam nízke hodnotenie, pretože som toho načítal už hrozne veľa a toto ma až tak veľmi nebralo.

Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki ja Nai... PridajSvK 9/10 12345678910 04.04.2015

   »    Vynikajúce. Špecifický art. Postavy sú štíhle a moe zároveň, trošku mi to pripomenulo mangu Sundome, lenže tá je veľmi pesimisticky ladená, oniichan je skorej ako Sundome v pozitívnom. Naozaj skvelé, málokedy príde manga, ktorú s nadšením čítam a musím povedať, že tu som to nadšenie mal obrovské :)

Glass no Megami PridajSvK 6/10 12345678910 04.04.2015

   »    Ja ti nevím. Telenovela v mange. Asi takto by som to pomenoval. Kresba vynikajúca, erotika tiež, postavy v pohode ale tá zápletka.... Ježiš, autor asi veľa pozerával telenovelu Rany z lásky....neskutočne vzťahovo zamotané, čo kto s kým, prečo nie s iným a bla bla bla...

Beast Master Mobil 10/10 12345678910 02.04.2015

   »    Tahle manga mě velmi zaujala už na první pohled. A když jsem si přečetla o čem to je tak jsem věděla že to bude úžasná manga. A nemýlila jsem se. Tato manga je jedna z mých nejoblíbenější! Rozhodně hodně kradně hodnotím a doporučuji!

Soulless FiveByFive 10/10 12345678910 25.03.2015

   »    Alexia je fantastická, iskrenie medzi ňou a Conallom je perfektné, vedľajšie postavy sú úžasné (hlavne v druhej knihe), kresbu proste milujem... Steampunk, smut, gothika, upíri, vlkolaci - všetko tu dokonale sedí...

Dorohedoro sabi22 9/10 12345678910 14.03.2015

   »    Dorohedoro je podle mě velmi zajímavý nejen trochu kuriozním příběhem ale i netradiční kresbou. Příběh o muži s ještěří hlavou v postapokaliptickým světě je podle mě dost originální. Plus k tomu přičtu velice propracovaný design postav a až neuvěřitelné množství detailů, kterých je v této manze opravdu požehnaně. Podle mě je tato manga hodně originální a zasloužila by si víc pozornosti, ale bohužel ikdyž se už vydává vlastně od roku 1999 do dnes a čítá už 19 knih (podle mě už jen to že se vydalo tolik knih je obdivuhodné). A zas abych neříkala jen samou chválu,tak děj se zhruba v polovině dost zamotá a vy ani pomalu nevíte o co v manze jde, později se sice ustálí ale stejně. Každopádně vím že tento typ akčního hororu nemusí sednout každému ale mě tato manga zrovna  sedla a jestli máte rádi originální hororové počiny jako je teto,tak neváhejte a přečtěte si ji. 

Watashi ni Nita Dare ka 18+ Haar 4/10 12345678910 11.03.2015

   »    Ze začátku byla Minase Masara moje oblíbená autorka. Jenomže čím víc její mangy čtu, tím víc se mi zajídají. Kresba typicky hezká (i když ty její "bradičky" mi trochu vadí), ale příběhy jak přes kopírák. Hloupoučké, sladké a s velmi podobným námětem. Seme svého vyvoleného chvíli nahání, následuje nedorozumění a uke mu podléhá. Dle mých zkušeností je to přesně to, co mladé yaoi fanynky chtějí. Ale pro fujoshi v "poslední fázi", nedoporučuju.

Tokimeki Mononoke Jogakkou PridajSvK 6/10 12345678910 04.03.2015

   »    Veľmi zaujímavo rozpracovaný dej avšak na to akú silu mohol mať tak mal veľmi rýchly spád. Celý dej sa odohráva prirýchlo, keby autor formoval vzťah postáv o čosi dlhšie a ukázal by tam tých démonov v celej svojej kráse...avšak to sa nedeje. Dej je zaklincovaný a krásne vidno, že autora to už kresliť nebavilo, tak to surovo a brutálne ukončil. Inak tak mimochodom, táto manga mala podľa mňa obrovský potenciál.

Durarara !! dj - Count Down 18+ Lira267 10/10 12345678910 24.02.2015

   »    Zábavné počteníčko. Izaya chtěl být hajzlík a Shizua se nám ukázal v jeho skutečné podobě.

Toukyou Kushu Mukade 10/10 12345678910 19.02.2015

   »    Sui Ishida má skvělou fantasii,jinak by tohle nikdy nevymyslel.Koho by jinak napadlo,že zkrystalizovaná krev uvnitř speciálního orgánu vytvoří smrtelnou zbraň(kagune)?Nejlepší manga,co sem kdy četl.Kdo přečte,uvidí.

Battle Royale PridajSvK 9/10 12345678910 15.02.2015

   »    Musím priznať, že miestami ma manga už nebavila, avšak ten klimax bol, že wau. Skončilo to tak, že som sám neveril. Autor nás dokázal tak silno oklamať, že ste jeho koncu verili avšak potom tam hodil takú katarziu, že som sa s prepáčením skoro posral. Geniálne. Postavy, okej nepáčila sa mi kresba niektorých postáv lenže chápal som to ako karikatúru, kde cez jedinečné črty postáv autor chcel ukázat vnútro dannej postavy, aká v skutočnosti je. Takže ako návrh a myšlienku to beriem lenže ako zrealizovanú vec v tejto mange sa mi to niekde hnusilo, proste sa mi na tie divné tváre zle pozeralo a rozptyľovalo to môj estetický vkus popri četbe. Práve za tú kresbu a vracanie sa do minulosti postáv dávam bodík menej, ostatné bolo super.

Koe no Katachi pocpoc 9/10 12345678910 12.02.2015

   »    Zajimavý a pekně podany přiběh. Malý zmetek, ktery nemá co na práci a tak si najde nově přichozi neslyšicí spolužašku kterou šikanuje a nakonec se stane sám oběti šikany.To ho přiměje změnit nazor na sebe a na lidi kolem něj. Po letch se pokusi vyhledat onu spolužačku aby se ji omluvil za přikoří které ji provedl. Naučí se znakovou řeč aby sni mohl komunikovat a stat se přáteli.  Má se dělat film, tak jem žvědav jak to dopadne..... 

Harapeko Usagi to Koisuru Ookami 18+ Petronela 10/10 12345678910 11.02.2015

   »    Really really cute manga with good story and everything. I have no idea what might be bad. :D

Suzuka aw3147 7/10 12345678910 08.02.2015

   »    Těmi 18 svazky jsem se prokousával asi půl roku a poslední tři svazky padli za jeden večer. Toliko ke spádovitosti dějě. Nicméně na obhajobu tohoto titulu jsem v tomto období neměl na čtení moc času. Začátek je >mírně< zdlouhavý, příběh se točí dokola, či slušně řečeno stagnuje. Nicméně posledních několik svazků jsem přečetl jedním dechem, autor tam po těch mnoha zdlouhavých a těžkopádných dílech dokázal vygradovat příběh neskutečným způsobem. Nebýt úžasného závěru dal bych za 4, nicméně díky němu jsem se rozhodl změnit své hodnocení o celé 3 body.

China Girl aw3147 6/10 12345678910 08.02.2015

   »    Bylo nebylo... příběh jako vystřižený z obvyklích romantických klišé, ona - obyčejná servírka čínské národnosti, on - úspěšný mladý japonský manažer, který je zamilovaný až po uši. Jednoduchý a poměrněrně roztomilý příběh plný "neočekávaných" zvratů a rozuzlení. Ale dost bylo hanění a pomluv, faktem je že čtivosti se nic upřít nedá a závěr je také poměrně netradiční. Tedy krásných 6 pro odpočinkovou jednosvazkovku.

Bakuman Akimi 8/10 12345678910 08.02.2015

   »    Četl jsem v japonštině, moc dobrá manga. Příběhově se mi to moc líbilo, jen je trochu škoda té kresby (dělal ji tvůrce Death Note, proboha!). Každopádně dám 8/10. :)

Change 123 PridajSvK 8/10 12345678910 03.02.2015

   »    Začiatky boli geniálne. Skvelý nápad, všetko parádne frčalo a potom prišiel zlom, kedy autor začal zbytočne komplikovať dej. Na scéne sa objavujú nové postavy, pričom niektoré boli maximálne zbytočné, pretože hlavné postavy boli tak silné a rozdielne charaktery, že kľudne na nich mohla stáť celá manga. Škoda. Ku koncu som sa už viac menej nudil, lebo manga opakuje rovnaké myšlienky, scény a všetko ostatné. Nakoniec dávam 8 za skvelý klimax a ucelený koniec, ktorý dáva zmysel...

D.Gray-man dj - Shadow of the Moon 18+ Lira267 9/10 12345678910 26.01.2015

   »    Příběh skutečně tragický s trochu prapodivným koncem. Hlavní postavy vypadali pěkně, i když děj byl od začátku do konce potopen v krvi, bolesti a smutku. Obdivuji tu jejich sílu lásky a vzpomněla si na slova: ,,Budu tvůj až navěky." I když zde to mělo potom na konci i nemalé následky. Snad jsem toho neprozradila k ději moc. I tak nevíte, co se tam vlastně děje.

D.Gray - man dj. - Pumpkin Party Lira267 10/10 12345678910 26.01.2015

   »    Opravdu zábavné. Pořád mě baví koukat na jednu stranu, kterou tady ale nemůžu bohužel říct. Prostě si lidé v DGM umí udělat ten správný Halloween.

D.Gray - man dj. - Tooi Ongaku Lira267 10/10 12345678910 26.01.2015

   »    Moc pěkná kresba, příběh a dobře nakreslené postavy. Takto jsem si představovala Laviho v budoucnu. Moc mu to sluší.