akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Manga: 15752
  • Uživatelů: 32597
  • Hostů: 129 + 69

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Beast Master Mobil 10/10 12345678910 02.04.2015

   »    Tahle manga mě velmi zaujala už na první pohled. A když jsem si přečetla o čem to je tak jsem věděla že to bude úžasná manga. A nemýlila jsem se. Tato manga je jedna z mých nejoblíbenější! Rozhodně hodně kradně hodnotím a doporučuji!

Soulless FiveByFive 10/10 12345678910 25.03.2015

   »    Alexia je fantastická, iskrenie medzi ňou a Conallom je perfektné, vedľajšie postavy sú úžasné (hlavne v druhej knihe), kresbu proste milujem... Steampunk, smut, gothika, upíri, vlkolaci - všetko tu dokonale sedí...

Dorohedoro sabi22 9/10 12345678910 14.03.2015

   »    Dorohedoro je podle mě velmi zajímavý nejen trochu kuriozním příběhem ale i netradiční kresbou. Příběh o muži s ještěří hlavou v postapokaliptickým světě je podle mě dost originální. Plus k tomu přičtu velice propracovaný design postav a až neuvěřitelné množství detailů, kterých je v této manze opravdu požehnaně. Podle mě je tato manga hodně originální a zasloužila by si víc pozornosti, ale bohužel ikdyž se už vydává vlastně od roku 1999 do dnes a čítá už 19 knih (podle mě už jen to že se vydalo tolik knih je obdivuhodné). A zas abych neříkala jen samou chválu,tak děj se zhruba v polovině dost zamotá a vy ani pomalu nevíte o co v manze jde, později se sice ustálí ale stejně. Každopádně vím že tento typ akčního hororu nemusí sednout každému ale mě tato manga zrovna  sedla a jestli máte rádi originální hororové počiny jako je teto,tak neváhejte a přečtěte si ji. 

Watashi ni Nita Dare ka 18+ Haar 4/10 12345678910 11.03.2015

   »    Ze začátku byla Minase Masara moje oblíbená autorka. Jenomže čím víc její mangy čtu, tím víc se mi zajídají. Kresba typicky hezká (i když ty její "bradičky" mi trochu vadí), ale příběhy jak přes kopírák. Hloupoučké, sladké a s velmi podobným námětem. Seme svého vyvoleného chvíli nahání, následuje nedorozumění a uke mu podléhá. Dle mých zkušeností je to přesně to, co mladé yaoi fanynky chtějí. Ale pro fujoshi v "poslední fázi", nedoporučuju.

Tokimeki Mononoke Jogakkou PridajSvK 6/10 12345678910 04.03.2015

   »    Veľmi zaujímavo rozpracovaný dej avšak na to akú silu mohol mať tak mal veľmi rýchly spád. Celý dej sa odohráva prirýchlo, keby autor formoval vzťah postáv o čosi dlhšie a ukázal by tam tých démonov v celej svojej kráse...avšak to sa nedeje. Dej je zaklincovaný a krásne vidno, že autora to už kresliť nebavilo, tak to surovo a brutálne ukončil. Inak tak mimochodom, táto manga mala podľa mňa obrovský potenciál.

Durarara !! dj - Count Down 18+ Lira267 10/10 12345678910 24.02.2015

   »    Zábavné počteníčko. Izaya chtěl být hajzlík a Shizua se nám ukázal v jeho skutečné podobě.

Toukyou Kushu Mukade 10/10 12345678910 19.02.2015

   »    Sui Ishida má skvělou fantasii,jinak by tohle nikdy nevymyslel.Koho by jinak napadlo,že zkrystalizovaná krev uvnitř speciálního orgánu vytvoří smrtelnou zbraň(kagune)?Nejlepší manga,co sem kdy četl.Kdo přečte,uvidí.

Battle Royale PridajSvK 9/10 12345678910 15.02.2015

   »    Musím priznať, že miestami ma manga už nebavila, avšak ten klimax bol, že wau. Skončilo to tak, že som sám neveril. Autor nás dokázal tak silno oklamať, že ste jeho koncu verili avšak potom tam hodil takú katarziu, že som sa s prepáčením skoro posral. Geniálne. Postavy, okej nepáčila sa mi kresba niektorých postáv lenže chápal som to ako karikatúru, kde cez jedinečné črty postáv autor chcel ukázat vnútro dannej postavy, aká v skutočnosti je. Takže ako návrh a myšlienku to beriem lenže ako zrealizovanú vec v tejto mange sa mi to niekde hnusilo, proste sa mi na tie divné tváre zle pozeralo a rozptyľovalo to môj estetický vkus popri četbe. Práve za tú kresbu a vracanie sa do minulosti postáv dávam bodík menej, ostatné bolo super.

Koe no Katachi pocpoc 9/10 12345678910 12.02.2015

   »    Zajimavý a pekně podany přiběh. Malý zmetek, ktery nemá co na práci a tak si najde nově přichozi neslyšicí spolužašku kterou šikanuje a nakonec se stane sám oběti šikany.To ho přiměje změnit nazor na sebe a na lidi kolem něj. Po letch se pokusi vyhledat onu spolužačku aby se ji omluvil za přikoří které ji provedl. Naučí se znakovou řeč aby sni mohl komunikovat a stat se přáteli.  Má se dělat film, tak jem žvědav jak to dopadne..... 

Harapeko Usagi to Koisuru Ookami 18+ Petronela 10/10 12345678910 11.02.2015

   »    Really really cute manga with good story and everything. I have no idea what might be bad. :D

Suzuka aw3147 7/10 12345678910 08.02.2015

   »    Těmi 18 svazky jsem se prokousával asi půl roku a poslední tři svazky padli za jeden večer. Toliko ke spádovitosti dějě. Nicméně na obhajobu tohoto titulu jsem v tomto období neměl na čtení moc času. Začátek je >mírně< zdlouhavý, příběh se točí dokola, či slušně řečeno stagnuje. Nicméně posledních několik svazků jsem přečetl jedním dechem, autor tam po těch mnoha zdlouhavých a těžkopádných dílech dokázal vygradovat příběh neskutečným způsobem. Nebýt úžasného závěru dal bych za 4, nicméně díky němu jsem se rozhodl změnit své hodnocení o celé 3 body.

China Girl aw3147 6/10 12345678910 08.02.2015

   »    Bylo nebylo... příběh jako vystřižený z obvyklích romantických klišé, ona - obyčejná servírka čínské národnosti, on - úspěšný mladý japonský manažer, který je zamilovaný až po uši. Jednoduchý a poměrněrně roztomilý příběh plný "neočekávaných" zvratů a rozuzlení. Ale dost bylo hanění a pomluv, faktem je že čtivosti se nic upřít nedá a závěr je také poměrně netradiční. Tedy krásných 6 pro odpočinkovou jednosvazkovku.

Bakuman Akimi 8/10 12345678910 08.02.2015

   »    Četl jsem v japonštině, moc dobrá manga. Příběhově se mi to moc líbilo, jen je trochu škoda té kresby (dělal ji tvůrce Death Note, proboha!). Každopádně dám 8/10. :)

Change 123 PridajSvK 8/10 12345678910 03.02.2015

   »    Začiatky boli geniálne. Skvelý nápad, všetko parádne frčalo a potom prišiel zlom, kedy autor začal zbytočne komplikovať dej. Na scéne sa objavujú nové postavy, pričom niektoré boli maximálne zbytočné, pretože hlavné postavy boli tak silné a rozdielne charaktery, že kľudne na nich mohla stáť celá manga. Škoda. Ku koncu som sa už viac menej nudil, lebo manga opakuje rovnaké myšlienky, scény a všetko ostatné. Nakoniec dávam 8 za skvelý klimax a ucelený koniec, ktorý dáva zmysel...

D.Gray-man dj - Shadow of the Moon 18+ Lira267 9/10 12345678910 26.01.2015

   »    Příběh skutečně tragický s trochu prapodivným koncem. Hlavní postavy vypadali pěkně, i když děj byl od začátku do konce potopen v krvi, bolesti a smutku. Obdivuji tu jejich sílu lásky a vzpomněla si na slova: ,,Budu tvůj až navěky." I když zde to mělo potom na konci i nemalé následky. Snad jsem toho neprozradila k ději moc. I tak nevíte, co se tam vlastně děje.

D.Gray - man dj. - Pumpkin Party Lira267 10/10 12345678910 26.01.2015

   »    Opravdu zábavné. Pořád mě baví koukat na jednu stranu, kterou tady ale nemůžu bohužel říct. Prostě si lidé v DGM umí udělat ten správný Halloween.

D.Gray - man dj. - Tooi Ongaku Lira267 10/10 12345678910 26.01.2015

   »    Moc pěkná kresba, příběh a dobře nakreslené postavy. Takto jsem si představovala Laviho v budoucnu. Moc mu to sluší.

D.Gray - man dj. - For You Lira267 9/10 12345678910 26.01.2015

   »    Jednoduchý příběh, no, možná ani to ne. Je to spíše soubor myšlenek hlavní postavy a střihy z děje, který je jasný. Velmi smutné, takhle pochmurné doujinshi nikdy nečetla.

Kohitsuji Project Lira267 10/10 12345678910 26.01.2015

   »    Ty yaoi čtu poměrně hodně, i když ne vždy se mi líbí. Tato manga je však velmi zábavná, má moc pěkné obrázky a konec není vůbec špatný (i u konce příběhu chci, aby to bylo podle mého vkusu). Hlavní postava se zdála být někdy jako malé dítě, ale to z ní dělalo zajímavou. Všech deset dám bez žádných nerozhodnutích kolem.

18+ Petronela 10/10 12345678910 23.01.2015

   »    Manga je moc dojemná, myslím, že tohle je jedna z nejlepší yaoi manga co jsem četla. Četla jsem jich okolo 300 tak myslím, že to můžu posoudit. Skvělá. Pro yaoi fanynky doporučuji! :) (kdyby šlo dát více bodů než 10 dám je ;) )

Kagami no Kuni no Harisugawa PridajSvK 6/10 12345678910 17.01.2015

   »    Zaujímavé. Dobrý happy ending. Námet zvláštny ale úspešne aplikovaný do deja. A viac nemám, čo o tom povedať :D Proste ma to bavilo, vydržal som pri tom ale nič viac mi to nedalo, žiadny zážitok, buchot srdca, napätie...Toto je tak na jedno popoludnie na dve hodinky. Naliať si čaj, vyložiť nohy na stôl a prečítať si túto obyčajnú mangu s originálnym námetom .)

Sora no Otoshimono PridajSvK 10/10 12345678910 17.01.2015

   »    Neverím, že som dokázal vydržať pri mange, ktorá má priemerne okolo 40 strán na kapitolu. Je to hlavne vďaka námetu. Milujem mangy o démonoch a anjeloch, a toto spĺňalo všetky parametre výbornej akčnej ecchi mangy práve s anjelmi a démonmi. Fakt úchvatne vystavaný priestor. Manga nie je čisto o postavách, autor si dal záležať aj na kresbe prostredia, čo oceňujem. Pretože mangy, kde vidíme stále len postavy, a ich hlavy, a nevieme, kde sa nachádzajú sú fakt nudné. Toto je skvost medzi mangami o nadprirodzene, ktoré majú ecchi základ.

Ayu Mayu PridajSvK 8/10 12345678910 17.01.2015

   »    Manga, ktorá sa nám zdá byť absurdná ale práve tá absurdita ju robí zaujímavou. Osobne som nechápal ako sa zachovali rodičia ayu a mayu ale práve oni podnietili a založili pre hlavného protagonistu hárem. Dve sestry ayu a mayu sú fakt rozkošné, výborne sa to čítalo. Jediné, čo mi vadilo bol nízky vek postáv, to ma v mnohom odrádzalo preto aj sťahujem body. Ale nasmial som sa fakt do sýtosti a tak isto to bola jedna veľmi roztomilá záležitosť, ktorú podčiarkla kresba. Príjemná manga.

Shounen yo Taishi o Dake! PridajSvK 7/10 12345678910 17.01.2015

   »    Erotická manga z prostredia vysokej umeleckej školy.(Tiež navštevujem vysokú umeleckú) ale takto to nefunguje. Preto je to super únik z reality. Manga nám ukáže, čo zažiť nemôžeme ale je to pekné. Ukazuje umelcov ako nadržané zvieratá avšak tak to nefunguje. Nie nepíšem to tu ako zlú vec, ale ako dobrú. Autor opúšťa realistické princípy a ukazuje nám utópiu všetkých vysokoškolákov. A práve keď som čítal túto mangu slintal som ako prasa :D To len dokazuje, že ma to bavilo. Postavy bolo vcelku dobré, možno sa dalo viac pracovať s háremom s Riho rodinou, ale to sa nestalo. Takže za to sťahujem body, že sa nerozpracoval viac dej s Riho a jej rodinou, alebo jej minulosť, všetko to ostáva skryté. Autor ju chcel urobiť záhadnou ale už na konci nám mohol prezradiť, čo skrýva, nuž nestalo sa...

Koisome Momiji PridajSvK 7/10 12345678910 17.01.2015

   »    Konečne manga, ktorá stojí za to. Jednoduchá komédia, kde hlavné slovo má láska. Neskôr do deja prenikajú nové postavy a autor chlapcovi dá možnosť výberu ale on si vyberie presne tú istú postavu, ktorú miluje od začiatku. Takto vzniká celkom vtipná háremovka, kde sa viac dievčat pokúša o jedného chlapca ale on už má presne stanovený svoj cieľ...Milé, pekné, a hlavne jednoduché. Žiadne zbytočné ukecané scény a ani zbytočné odbočky v deji...