Akichan
nápověda vypnout Akichan patička
  • Manga: 17504
  • Uživatelů: 35629
  • Hostů: 190 + 1007

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Henkoi! Izmo 8/10 12345678910 06.08.2015

   »    Celkom príjemné uchýlarňa. Možno to nepadne každému, ale mne sa to páčilo. 

Seishun Pop! Izmo 9/10 12345678910 06.08.2015

   »    Na začiatku to vyzeralo, ako pohodové anime, ale potom sa celkom pritvrdilo. Koniec som si musel prečítať 2x, aby som ho pochopil aj keď som dúfal, že to dopadne inak.

Frogman Izmo 9/10 12345678910 06.08.2015

   »    Veľmi príjemné čítanie. Kto chce ecchi oddychovku s milostným trojuholníkom, tak vrelo odporúčam. 

Katsubou no Manazashi 18+ Dahaka 6/10 12345678910 02.08.2015

   »    Nemám nic proti incestu, nevadí mi. Ale vztah Rea a jeho strýčka…mi trochu vadil, to se přiznám bez mučení, i když nebyli příbuzní. Z počátku ten vztah vypadal dost jednostranně a násilně. To co ráda nemám je shota a Reo není nic jiného než klasická ukázka nesvéprávného shoty. Závislost na někom, kdo vás využívá… není to zrovna můj šálek kafe. Ale...Manga měla dost zajímavý, překvapivý zvrat v ději a od té chvíle už to bylo mnohem lepší, mé předsudky opadly a konečně jsem si mangu užila a strejda se mi začal hodně líbit. Celý ten vztah začal působit konečně oboustranně.A byť manga dýchala z počátku zoufalým dojmem, vybruslila z toho bravurně.Druhý příběh i když měl pro mě zajímavou zápletku, nevyužil jí moc dobře, což byla škoda. Příliš mě to tedy nebavilo, bylo to trochu plytké a neuvěřitelné. Ale snaha se cení a na konci to bylo i příjemně vtipné. Nuceně se uvrhnout do vztahu kamarádství nikdy nenese nic dobrého. Možná kdyby měl i tento příběh větší rozsah, dalo by se s tím provést...

Fairy Tail Amax 9/10 12345678910 25.07.2015

   »    Zatím to vypadá zajímavě jen by to chtělo něco víc poutavejsiho. Zatím dávám 9/10

Bleach Amax 9/10 12345678910 25.07.2015

   »    Zatím zajímavé pokračování. Jen škoda že jsou ty díly tak strašně krátké zatím dávám 9/10

Naruto Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo... Amax 10/10 12345678910 25.07.2015

   »    Nevím ještě je to konec nebo ne, ale zatím to tak vypadá. Moc se mi to pacilo. Chtělo by to mnohem více dílů. Dávám 10/10  

Naruto Amax 10/10 12345678910 25.07.2015

   »    Naruto moc pěkná manga i anime. Nedokážu to ohodnotit krátce. Zkrátka 10/10

Love/Death FiveByFive 9/10 12345678910 25.07.2015

   »    Ak vás niekto miluje tak, že by vás radšej zabil než zniesol predstavu, že by ste boli s niekým iným - je to problém... Ak je to ale obojstranné, a navyše sa jedná o dve rozkošné dievčatá - je to skvelá zábava (určite aspoň v tomto prípade)... Ktorá síce má iba 7 krátkych kapitol, no aspoň tá ich žiarlivosť nestihne začať byť otravná... Plus veľmi pekná kresba...

Uzumaki LRyuzaki 9/10 12345678910 23.07.2015

   »    Úžasné čtení a kritika naší společnosti v některých ohledech. Kresba mi přišla taky velice originální a osobitá. Nechybělo tomu téměř nic, ale kvůli 1. knížce dávám 9 .

Otodokeshimasu 18+ Dahaka 4/10 12345678910 13.07.2015

   »    Ze začátku mě dost překvapila kresba mangy. Tuhle mangaku neznám a její styl byl takový zvláštní, netypický. Hlavně kresba očí, vlasů, hodně propracované detaily. První příběh nebyl ani moc ukecaný, ale pořád tomu něco chybělo.A tohohle pocitu jsem se nezbavil celou mangu. Mangaka se bohužel specializuje spíš jen na kresbu a příběhy jí moc po scénáristické stránce nejdou. Proto je v manze také tak málo textu.Příběhy, byť měly dobré hrdiny, byly příliš krátké a jen náznakové a sotva se nějaký vztah zrodil, příběh skončil, navíc mnoho z nich stavělo na dost chatrných základech k lásce a k pocitům, což mě docela iritovalo. Manga mi toho ale celkově moc nedala a nebavila mě. Ani jsem všechny příběhy nedočetla, jen je prolistovala a myslím, že jsem o nic podstatného nepřišla. Pokud si chcete užít jen obrázky, je to rozhodně vhodná manga. Příběh, dialogy či cokoliv, co postavy vypouštějí z úst, není zrovna dobré.Jen za tu kresbu zvedám známku o bod nahoru.

Junjou Romantica 18+ Maysha 10/10 12345678910 11.07.2015

   »    Díky anime jsem se dohnala přečíst si svoji první mangu :) I přes to, že jsem nesehnala prozatím poslední 2 díly JR a přečetla jen Usagi x Misaki (kteří mě nejvíce zajímali), si dovoluji ohodnotit plným počtem. Je to fakt úžasné yaoi, plné milých a vášnivých scén, ale často se zde objevovaly i vtipné situace, při kterých jsem se zasmála :D A to i díky úžasné kresbě :) Rozhodně se k JR někdy vrátím a doporučuji, je to jiný zážitek než z anime (^▽^)y Jen je škoda, že tohle dílo není přeložené do češtiny.

Uzumaki matenrou 10/10 12345678910 10.07.2015

   »    Uzumaki mě vtáhlo doprostřed své temnoty. Uzumaki se mi tak líbila, že jsem si podle ní chtěla dát na této stránce jméno, ale bylo pozdě. Spirále nemám co vytknout. Začala jsem být spirálami i tak trochu posedlá a vidím je jinak, než dříve. A tady je moje myšlenka, že celý náš život je jedna velká spirála. Na začátku máte pocit, že vidíte rovinu, ale po čase zjistíte, že se váš život začíná stáčet a mnohé věci se začnou opakovat př. jaro, léto atd. Ale s každým rokem a každým obkroužením vidíte věci zas jiným pohledem a jak se blížíte ke středu, vše vám připadá rychlejší. Ale co uvidíte v samém středu, kdy vás čeká nevyhnutelná smrt, to už nikomu nepovíte. Takže Uzumaki, uzumaki, uzumaki. Taky se staňte posedlými. P. S.: Manga je rozhodně o třídu lepší než hraný film.           

Abara matenrou 6/10 12345678910 09.07.2015

   »    Měla jsem touhu napsat shrnutí, ale nenašla jsem odvahu, protože Abara je plná obrázků, ale vysvětlení toho, kde a kdy se příběh odehrává pořádně žádné. Některým lidem, převážně ze zad, vyrůstají dlouhé kosti, ale proč se to děje jim a jiným ne, manga až tolik neřeší. Vlastně ani delší dobu nevíte, kam bude příběh pokračovat. Tím ale neříkám, že je to špatný kousek. Kresby jsou docela originální a k Abaře se výborně hodí a celková atmosféra je tak zvláštně neklidná a tak na Vás i dolehne a po druhém, třetím přečtení se mi i začala líbit a celý ten svět v ní jsem i pomalu začala chápat. Takže jí rozhodně neopovrhuji, ale bohužel k mým nejmilejším ji asi nezařadím.    

Hoshi no Koe matenrou 10/10 12345678910 09.07.2015

   »    Mangu Hoshi no koe miluju. Je to krásný sci fi příběh s plnou hrstí romantiky, nostalgie, dalších citů a pocitů i přátelství vetknutý do nádherných kreseb. Hlavním hrdinům opravdu nezávidím, být odděleni nejen prostorem, ale konec konců i časem. Přečetla jsem ji asi desetkrát a vždycky mě rozesmutní i rozveselí zároveň. Jednoznačně jedna z mých nejoblíbenějších.    Manga je pro mě asi mnohem lepší než anime, ale to asi proto, že prý Makoto Shinkai anime nemohl pořádně dodělat, jinak by byly obě na samém vrcholu mého žebříčku.   

M no Retsujou 18+ Dahaka 5/10 12345678910 09.07.2015

   »    Tahle manga byla pro mě dost rozpačitá. Kresba nebyla špatná, mělo to dobrý ironický humor, který mám ráda. Rozdělení seme a uke nebylo tak jednoznačné. Reiji mi strašně připomínal Nowakiho z Junja, jak vzhledem tak trochu povahou. A Megumu byl zase celý Hiroki. Manga sice měla romantiku, docela rychlé vyznání citů, ale kolem a kolem to nebylo tak jednoduché, což bylo dobře. Chyběla mi nějaká vášeň, chemie mezi hrdiny se rodila dost pomalu a poskromnu. Bylo to na mě takové mdlé a to se hodně projevovalo na sexuálních scénách, z nichž většina měla sice nadějný začátek, ale nestačilo to, autorka to buď zabila vtipem nebo nulovým nápadem. I tak se mi tahle manga vcelku líbila. Nic mi sice nedala, ale nic mi ani nevzala a to je hlavní.

Hideout matenrou 10/10 12345678910 09.07.2015

   »    Hideout je temné, je plíživé a vsákne se Vám pod kůži. Z příběhu nebudu prozrazovat nic, ten si prostě musíte přečíst. Čím dříve to uděláte, tím lépe pro Vás. Přečtete si jí jednou a nezapomenete. Mimo jiné skvělá kresba. Prostě moje nej.

Kuroneko Kareshi no Nakasekata 18+ Mikoto-chan 9/10 12345678910 09.07.2015

   »    Skvělá kresba Fajn postavy ucházející příběh :)

Koisuru Cupid 18+ Dahaka 6/10 12345678910 06.07.2015

   »    Trochu fantasmagores? Duch, který nutí kamaráda, aby se za něj vyznal sexy architektovi? Ať jsem na to koukala, jak chtěla, yaoi zápletku tam ne a ne vidět. Natsume byl otravný a navíc duch, ale v jednu chvíli mi ho bylo strašně líto. A Tomoki nebyl na chlapy (prý). Celé to nějak nedávalo moc smysl, ale kresba byla docela přehledná, jen ty komediální prvky mi ne vždy sedly.Příběh, byť byl dost přitažený za vlasy, nebyl úplně plytký. Hrdinové se mi i docela líbili. Jen ten milostný trojúhelník s duchem… no je to rozhodně divné, ale originální, za to palec nahoru. Místy jsem vážně nevěděla, co si o tom myslet. Ale zvláště na konci mě ale manga hodně pobavila.Kdo má rád netradiční, lehké a jemně vtipné, ale i trochu smutné yaoi, může zkusit. 

Kanga na Spoon 18+ Dahaka 9/10 12345678910 02.07.2015

   »    Kresba mně chytla už hned první kapitolu. Asi se nezalíbí každému, ale líbily se mi takové nedůležité detaily a opravdu pěkná přehlednost a celkový humor mangy, tak jako skvěle zvládnuté čisté prostředí. I postavy byly velmi pěkné. Líbilo se mi, že to nebylo přeplácané, příliš emocionální, infantilní nebo hysterické. Naopak byla to manga, která si plynula poklidně a provázela čtenáře svým příběhem. Zde uke byť byl jaký byl, uměl si zjednat respekt a byl i pěkně násilnický, i když na první pohled vypadal jako primadona, nebyl zženštilý.Oba hrdinové jsou charakterově velmi dobře napsáni, s věrohodnými myšlenkami a jednáním. Proto mě tak bavili. Navíc mám raději, když jsou oba hrdinové už starší přes 20 let, líp se mi to pak čte. Manga byla nesmírně sexy, i když tam toho sexu nebylo tolik. Kanga ne Spoon je typ mangy, která čtenáře utáhne i na prostý polibek. Za mě tedy rozhodně ano. Skvěle se to četlo, další velmi dobrá manga.

Rosario to Vampire Rising 10/10 12345678910 30.06.2015

   »    Oproti anime je toto mistrovské dílo , žádný zženštilý hlas hlavního hrdiny , otravné zírání , a ani mi nepřijde že by to bylo nějak stereotipni  jako v anime

Ijiwaru 18+ Dahaka 4/10 12345678910 30.06.2015

   »    Kresba je dost úsporná, příliš se mi nelíbila. Dialogy jsou snad ještě úspornější, jelikož manga nemá moc děje a o příběh se taky moc opírat nemůže, prakticky žádný tam není. Vztahy postav jsou strašně podivné, nevyrovnané, odflinknuté, díky krátkosti každého příběhu. Ale i tyhle sborníky krátkých yaoi příběhů jsou dělat mnohem lépe.Navíc i když druhý příběh dostal větší prostor, překvapivě to bylo spíš na škodu. V jednokapitolovce bych plytkost dokázala aspoň přežít, ale pokud už to je to delší a stále plytké, někde je chyba. Musím ale uznat, že v pár okamžicích se aspoň manga snažila. Zvláště v těch posledních příbězích jako by i kresba chytala druhý dech. Z celé mangy se mi bohužel trochu líbil jen poslední příběh a to je poměrně málo. Takže za mě bych asi úplně nedoporučila.

Hana no Mizo Shiru 18+ halloweena 8/10 12345678910 29.06.2015

   »    Musím dát dobré hodnocení, postavy nebyly ploché, příběh má sem tam klišé, ale také ucházející a pro mě hlavní plus je KRESBA. Je to ták krásně nakreslené, že bych odpustila snad i vraždu :-D. No a je to yaoi, víme?

Koishite Daddy 18+ Dahaka 8/10 12345678910 23.06.2015

   »    Je to opravdu hezky kreslené, příjemně vtipné, chibíci se mi líbili. Ale neustále se opakující fráze mi lezly na nervy. V mnoha částech se autorka trochu ztrácí, jako by nevěděla, jak ty části zaplácat. Ale ten zbytek je opravdu podařený a dává smysl, je dobře vidět, co se autorka snažila mangou říct a ukázat a že umí vést i příběh. Téma vychovávání dítěte dvěma páry stejného pohlaví je asi v dnešní době populární. Nejsem toho zrovna zastáncem, ale ani výrazným odpůrcem. Prostě jen…nemám ráda děti? Ale malý Rin v téhle manze byl vážně docela šikovná spojka, a byl to, co z obou hrdinů dělalo rodinu. Dokonce mi ani nelezl na nervy a to už je co říct. Líbila se mi i část s taťkou Natsukiho, to té manze dodalo přeci jen trochu víc než profláknutý yaoi příběh. A konec byl docela komický, ale pěkně ucelený. Takže si nemůžu stěžovat. Nečekala bych, že to bude můj šálek čaje, ale přesto se mi příběh i hrdinové líbili.PS: Nejvíc mě dostalo, že ta manga má i pokračování jménem Love Kids, a hrdiny...

Uwasa no Oujisama 18+ Dahaka 3/10 12345678910 20.06.2015

   »    Přeslazené! Strašně naivní, ubrečené a přeslazené. Bolí mě zuby ještě teď, když si na to vzpomenu. Celou dobu jsem si říkala, co té manze chybí, než mi to došlo. Dominantní charakter. Žádný tam totiž nenajdete. Párovat dva uke neberu jako dobrý nápad, ale možná se to někomu zalíbí. První příběh jsem měla problémy dočíst, ale ten další už byl trochu lepší. Učitel se svým studentem, tam už byl dominantní charakter a nějaký seme, ale pořád to prostě nepasovalo dohromady. A o posledním příběhu se zubařem a dál se raději nezmiňuju. To už pro mě nebylo.Takže popravdě, manga se mi nelíbila, ani příběhově, ani charakterově, nebylo tam prakticky nic, co bych mohla vyzdvihnout, naopak jsem poslední příběhy už prakticky jen prolistovala, protože mě spíš odpuzovaly. Ale možná se někomu může zalíbit.