akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Manga: 15752
  • Uživatelů: 32597
  • Hostů: 137 + 65

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Kanojoiro no Kanojo AnimeGirl666 7/10 12345678910 25.02.2016

   »    Další milá manga s jednoduchým a i docela emocionálním příběhem o přátelství i lásce, manga není dlouhá, ale ani příliš krátká, což k ní dobře padne, rozhodně ji doporučuji milovníkům bojových sportů. 

Tsuki no Toiki Ai no Kizu AnimeGirl666 7/10 12345678910 25.02.2016

   »    Milá a odpočinková manga, která čtenáře neurazí, myslím, že je dosti zajímavá, přestože průměrná. Pokud máte rádi tématiku lásky či oné doby, tak vás nejspíš nadchne. 

Yami ni Tooboe, Mune ni Toge 18+ Dahaka 9/10 12345678910 20.02.2016

   »    Tato mangaka je opravdu naprosto originální ve své tvorbě. To, co potkáte u ní v mangách, neuvidíte snad nikde jinde. Navíc svým pracím dává až podivuhodnou duši a svérázný humor. Proto jí mám velmi ráda. Nebojí se tabu, a klidně vám naservíruje 50 letého ukeho a 20 semeho. A ono to překvapivě funguje. Tohle byla má první manga od ní, proto mě to trochu zarazilo, ano, na Naono si musíte opravdu zvyknout a zamilovat si jí.Ale manga měla tak dobrý a silný příběh, a nádhernou kresbu, že mi brzy tak velký věkový rozdíl mezi hrdiny nepřišel vůbec divný.Mangaka zvládá skvěle vedení příběhu, má povedené dialogy a pěkně vykresluje i charaktery hrdinů, kteří nejsou ploší, každý má své klady i zápory. A to na téhle manze miluju.Co teprve když se v manze objeví ony démoní podoby, zvláště Koma. Koukala jsem na tu stránku snad hodinu, opravdu nádhera. Je jasně vidět, jam mangaka umí dávat důraz na některé důležité pasáže a to čtenáře ještě více vtáhne do děje mangy. Manga je akční, i emotivní. A...

Girls Saurus DX Izmo 8/10 12345678910 09.02.2016

   »    Trošku netradičná háremovka, ale zato veľmi príjemná. Nie každému môže sadnúť, ale  je tu príbeh, veľa postáv, kopec humoru a možno aj šťastný koniec.  Odporúčam na oddychové čítanie.

School Days Honza135 9/10 12345678910 08.02.2016

   »    Vynikající práce, skvělý alternativní příběh, který i tak skončí smutně. Nicméně skončí pořád lépe než anime verze. Překlad mohl být trochu podrobnější, ale naštěstí je "hrubší" jen na začátku. Vynikající kresba, o dost lepší než ve vizuální novele nebo anime. Toto je moje první přečtená manga a rozhodně nelituji, že jsem si ji stáhl. :)

Vampire Knight mari01021982 10/10 12345678910 16.01.2016

   »    Jelikož jsem viděla anime Vampire Knight, do kterého jsem se okamžitě zamilovala a které bylo ukončeno dřív než jsem si to byla schopná připustit, takže abych měla klid v duši, tak jsem se rozhodla přečíst celou mangu úplně od začátku ( mimochodem jsem ten typ, který když vidí, že mu přečtení něčeho zabere víc než dva dny, tak od toho dá ruce pryč, ale JSEM NESMÍRNĚ ŠŤASTNÁ, ŽE JSEM UDĚLALA VÝJIMKU). Manga mě upoutala víc než anime ( a to mi věřte, že jsem si byla na víc než 150% jistá, že víc už to ani nepůjde ), naprosto mě vtáhla do děje až se mi místy stěží dýchalo z toho jak mi buší srdce. Ale tím největším překvapením pro mě bylo, že mě dostala až na samotný práh mých emocí a dohnala mě až k slzám ( mě nerozbrečel ani film Titanik, dokonce ani to když mi z desetimetrové vzdálenosti hodila jedna známá na hlavu třílitrový hrnec ). Je to krásna, pro mě ta nejkrásnější manga, ke které jsem se doposud dostala ( a že jich bylo :D ). Blahopřeju těm, kteří to dočetli až sem. Pokud máte...

Okusan no Mousouteki Nichijou 18+ Dahaka 8/10 12345678910 29.12.2015

   »    Mám nesmírně ráda svérázný humor této mangaky, který se trousí jejími mangami. Tahle manga byla oproti jiným čistě oddechová, bez pořádného příběhu a místy se zdála být až parodii, ale velmi příjemnou a vtipnou. O to více se autorka snažila vykreslit hrdiny a mohla se plně soustředit i na kresbu, která byla opravdu povedená.Autorka naštěstí nic nehnala do extrému a sexuální scény byly nesmírně sexy, bohužel většina jen vysněná, ale i tak, konečně manga z pohledu ukeho a jeho zvrácených sexuálních fantazií. V manze jsem ale překvapivě nefandila hned nastavenému páru Oku a doručovatel, ale já měla raději souseda ze sex shopu, protože tam nějaký náznak vztahu vždy byl. Manga mě proto překvapila svým vývojem. Vtipné dialogy ještě umocňovaly zábavu a naivní Oku a jeho snění/fantazie byly čím dál komičtější a při tom….čím dál smutnější. A hlavně ježek, protože ten byl na manze asi nejlepší, spolu s Vencou….Opravdu je to nenáročná komedie o touze po sexu, ale postupně se vyvíjí zápletka a...

Toukyou Kushu Maysha 10/10 12345678910 13.12.2015

   »    Souhlasím s hodnocením níže. Luxus. Autorovi fakt palec nahoru. Super kresba, děj, který vás vtáhne, nemám co dodat.

Nekoka Kareshi no Ayashikata 18+ Dahaka 7/10 12345678910 11.12.2015

   »    Tenhle malý střípek z příběhů Neko Kareshi byl rozhodně jiný. A to jde vidět na první pohled nejen kresbou, ale především atmosférou. Bylo zde více humoru, bylo to více nadlehčené a hlavní hrdina byl ten typický klišé dětský typ ukeho, které potkáte všude. Ani pan doktor nebyl z počátku vůbec zajímavý a podotýkám, že je to nejspíš nucený zoofil, protože chudák nezasune, aniž by se mu Kokonoe neproměnil v kočku. Všechny žhavější scény byly hned vzápětí parodovány vtipem, což by u jiné mangy neprošlo, ale zde to bylo tak nějak cílené. Překvapivě má však manga gradaci, kde se ukazuje pěkná sobeckost Kokonoeho, který nechápe, že nutit sexuálně frustrovaného Natsumeho ho jen hladit není zrovna dobrej nápad. Znáte princip papiňáku? Nebylo to zlé, nasmála jsem se, bylo to mnohem jemnější, než jsem čekala. A dokonce jsme potkali při čtení i jedno sexy černé překvapení, které pak dostalo později svojí mangu. Ano, Shinga.

Thomas no Shinzou kami987654 10/10 12345678910 10.12.2015

   »    Skvost. Uprednostňujem túto mangu dokonca aj pred všeobecne kladnejšie hodnoteným počinom "Poe no Ichizoku". Páčia sa mi tam najmä dve veci: prvá je schopnosť autorky autenticky (dynamicky) zachytiť masu študentov a druhá je to, že tragédia nevyplýva z homosexuálneho vzťahu ako takého, ale z vyšších morálnych zákonov.

He Dedicated to Roses Venky 10/10 12345678910 04.12.2015

   »    Tato manhwa mě opravdu dostala. Všechno od příběhu po kresbu bylo přesně podle mého gusta. Nemůžu hodnotit jinak než 10.

Ai o Kou Kemono 18+ Dahaka 6/10 12345678910 19.11.2015

   »    Říct to musím bez obalu a nejspíš to nepochopíte, ale ta manga se mi nelíbila! Za tím si stojím. Už nikdy bych jí nechtěla číst znovu a přesto věřím, že je to dobře. Protože ta manga na mě dost zapůsobila po citové stránce a to se nepovede jen tak nějaké. Kresba byla opravdu celkem dobrá, žádný nadprůměr nebo podprůměr, opět přehnaně dlouhé končetiny, jak už tomu bývá, ale i spousta dobrého sexu. To, co mě na manze tak zasáhlo, nebyl ani příběh, prolezlý incestem rovnou ze dvou stran (to pochopíte až ke konci). Ale spíše emoce hlavního hrdiny. Naprostou zoufalost a opuštěnost, kterou se snaží řešit sexem, tím že někomu dá své tělo a nechá se ošukat. Akira je prostě otcem posedlý. A když vás opouští člověk, kvůli kterému dýcháte, bez zjevných příčin a vy nevíte, co jste udělal špatně a snažíte se to všemožně napravit a potěšit ho a ono to nezabírá, z čiré zoufalosti můžete udělat i něco, čeho navždy budete litovat. A v tom manga ještě tlačí na pilu, protože její konec je tak…infarktový a...

Shin Tennis no Ouji-sama Istred 10/10 12345678910 14.11.2015

   »    Opravdu parádní manga. těším se jak se to bude dál vyvíjet. Anime jsem viděla, ale tohle jistě půjde mnohem dál. Jen tak dál :D

Skip Beat! Atira 10/10 12345678910 07.11.2015

   »    Skvělý příběh, hodně emocí a humoru. Hlavní hrdinka je obyčejná dívka, se kterou je snadné se ztotožnit, i když je trochu ztřeštěná. Doporučila bych každému.

Hiatari Ryoukou! minitanaki 9/10 12345678910 03.11.2015

   »    Lehce romantická manga, bez většiny obvyklých klišé, zato se spoustou vtipných momentů. Celkem vzato mi vyhovoval i úplně neuzavřený konec, protože zakončení bylo moc krásné, ale rozhodně to není pro ty co nepřežijí když neví kdo s kým nakonec skončí.

Sora Log Mobil 10/10 12345678910 31.10.2015

   »    Tuto mangu jsem opravdu hodně krát četla, ale vždy jsem z ní byla úplně omámená a když jsem ji nedočetla naráz, tak jsem se nemohla vůbec na nic soustředit. Miluji tuto mangu a určitě ji doporučuji.

Haru Wo Daiteita 18+ Dahaka 10/10 12345678910 29.10.2015

   »    Co k tomu říct. Tuhle mangu miluju. Miluju každou stránku, každou kapitolu, každou kresbu i každou bublinku s textem. Je to pro mě obrovská srdcovka a řekla bych dokonce, že v mém žebříčku yaoi mangy je číslem 1. I když jsem jako první viděla OVA, které se mi moc nelíbilo, protože bylo spíš osekanou reklamou na mangu, přesto jsem si k manze našla cestu a nepřestanu sobě děkovat, že jsem to opravdu zkusila a dala Haru druhou šanci.Kato a Iwaki jsou jedni z nejvěrohodnějších hrdinů v yaoi mangách, jaké jsem kdy potkala. Jsou to oba dospělí muži, a každý si jde za tím svým cílem. Mají své klady i zápory, dělají chyby, ze kterých se snaží poučit. Manga je navíc dlouhá a obsáhlá, takže sleduje osud těchto dvou svérázných herců od prvních sexuálních zážitků, po zamilovanost, přijmutí citů, bouřlivé začátky jejich mileneckého vztahu, zapírání lásky, získávání jeden druhého, partnerství, coming out u rodiny, obhájení si své lásky před veřejností i rodinou, po jejich vztahové problémy i...

Yokohama Kaidashi Kikou minitanaki 9/10 12345678910 19.10.2015

   »    Lehce melancholická pohodová manga. Bez jakékoliv akce či napětí v příbězích, ale přesto velice strhující, hlavně díky překrásné kresbě kde některé obrazy doslova vyrážejí dech. Prostě jen když si chcete přečíst něco milého před spaním.

Deep Love - Ayu no Monogatari 18+ minitanaki 8/10 12345678910 18.10.2015

   »    Hrozně depresivní, ale pěkně napsaná manga se zajímavým příběhem.

Puchitto Hajiketa, 18+ Dahaka 7/10 12345678910 15.10.2015

   »    Musím uznat, že novější rok výroby mangy jde poznat především na příběhu i velmi působivé kresbě, která hodně exceluje zvláště, co se našich hrdinů týká. Kresba prostředí či vedlejších postav už tak neuchvacuje.Manga se snaží vynechat ty klasické yaoi klišé všech podobných mang a nabízí nám pro změnu dva solidní charakterově silné seme, kteří se perou o svou pozici. Bylo to nečekaně osvěžující. Mezi hlavními hrdiny byl jasný cit a velká chemie už od první chvíle a to miluju. Bylo to vtipně, sarkastické a oba hrdinové se mi hodně líbili, zvláště jejich škádlení a jasná touha. Nesmírně mě bavil právě Ashitaka a jeho svéráznost.V manze mi ale chyběl tak trochu…příběh? Nějaký děj? Byla to jen příjemná, sexy oddechovka s povedeným koncem, ale moc mi toho nedala, což je škoda. Přesto mi to naprosto sedlo a skvěle jsem si to užila

Illumination 18+ minitanaki 9/10 12345678910 12.10.2015

   »    Krásně napsané, někdy trochu depresivní příběhy o lásce. Některé byly trochu silnější, některé slabší ale ani u jednoho se mi nestalo, že by se mi nelíbil, nebo bych se u něj nudila.

Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike! halloweena 7/10 12345678910 11.10.2015

   »    Pro mě velmi zajímavé, pomalu se rozvíjející romantika, nic extra hot, sice B x B love, ale i vedlejší postavy mají prostor. Navíc i vtipné okamžiky, smutné okamžiky... Prostě se mi to líbilo.

Death Note AnimeGirl666 10/10 12345678910 10.10.2015

   »    Tohle dílo ve mně vzbuzovalo silné emoce. A prožívala jsem naplno celé vyšetřování případu Kira VS L. Neuvěřitelně napínavá manga, kterou mohu pouze doporučit. Hádám, že je u spousty lidí velice oblíbená, myslím, že hlavně proto, že postavy v manze mají silnou psychologickou strukturu. Na čí stranu se tedy přidáte VY? Půjdete po boku Kiry, který hlásá spravedlnost tím, že vyvraždí veškeré zlo světa? Nebo půjdete v patách dokonalého detektiva L a zbavíte svět Kiry a jeho smrtelných trestů? Kdo je ten zlý a kdo naopak není je v tomto díle klíčovým bodem.

Sengoku Armors minitanaki 7/10 12345678910 08.10.2015

   »    Příběh nebyl špatný, ale četla jsem už lepší a taky mi trochu vadil styl kterým je manga nakreslena, hlavně co se týče propracovanosti soubojů. Celkově to ale nebyl špatný zážitek a za přečtení určitě stojí.

Love Me Baby 18+ Dahaka 9/10 12345678910 23.09.2015

   »    Tady mi kresba perfektně sedla. Skvělé detaily u kresby vlasů či oděvu mě hodně potěšily. Postavy vypadaly sympaticky hned od počátku. Mám ráda veselé, optimistické a silné ukouše a Koshiro takový byl a trochu mi připomínal Misakiho z Junja, taky takový tragéd. Charakterově však perfektní. Jasně bylo vidět, že mangaka zvládá jak kresbu, tak i dobře vede příběh, který není plytký a prázdný, má několik příjemných zvratů i klasických klišé, které ale nijak nevadí. Bylo to vtipné, svěží, konce kapitol napínavé a navnadily na další čtení, což považuju za velmi dobrý tah. Až jsem si v průběhu čtení říkala, že by z toho bylo skvělé yaoi anime. Velmi rychle jsem si tuhle mangu oblíbila. Manga sice nemá žádné sex scény, dala by se klidně zařadit i do shounen-ai, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože ten příběh a postavy utáhnou čtenářovu pozornost jako u Junja. Takže vřele doporučuju. Ne vždy musí být v yaoi manze tuna sexu.