akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Manga: 15752
  • Uživatelů: 32597
  • Hostů: 27 + 9

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Boyfriend AngelEmilly 10/10 12345678910 06.12.2014

   »    OMG to je ta nejúžasnější manga, kterou jsem kdy četla :D miluju jí, čtu jí furt dokola :D úžasný děj, doporučuji všem ;) A hlavně UŽASNÝ postavy ;) 10/10

Hakushaku Cain Series YukiKris 10/10 12345678910 28.11.2014

   »    Tuhle mangu jsem načínala s trochu rozporuplnými pocity, přece jenom začala vycházet v roku 1992, což už je nějaký pátek zpátky. K mému překvapení mi grafika velice rychle přestala vadit, no a vlastně jsem si ji docela oblíbila. Dalším příjemným překvapením byly postavy. Hodně mi přirostly k srdci. Není u mě moc časté, že bych měla ráda hlavní postavu, ale Cain mě donutil udělat vyjímku. Strašně se mi líbila taky ta atmosféra - správně ponurá, beznadějně temná. Ne že by konec byl vyloženě špatný, ale špatnou náladu jsem z toho měla ještě týden.Co se tady budu rozepisovat? Prostě skvělá manga, doporučuji. Trošku mi připomíná Kuroshitsuji, i když to mi přijde takové víc odlehčené a komediálnější. Moc děkuji všem, co se zasloužili o překlad. Není nad to přečíst si mangu v rodném jazyce. (jazyky nikdy nebyly moje parketa)

Keep Out 18+ halloweena 7/10 12345678910 18.11.2014

   »    Docela pěkný relaxační příběh,chvílemi velmi vtipný, fanynkám yaoi se bude líbit. Hrozně se mi líbila kresba. Tak dám 7/10

Naruto Pira 9/10 12345678910 16.11.2014

   »    Naruto je prostě srdcovka, díky němu jsem začal na anime vůbec koukat a mangu vůbec číst. Jeden bodík strhnu jen za to, že se konec trochu moc vlekl (kdo to bude číst v celku si možná užije více) a navíc byl celkem překombinovaný. To, že se za 15let vydávání trošku změnil žánr nebo spíše pohled na svět, asi byla nevyhnutelná věc, za kterou mohli i fanoušci.

Watashitachi no Shiawase na Jikan Sagittarius 7/10 12345678910 09.11.2014

   »    Zajimavy pribeh o hledani pro co zit a jak se vyporadat se svou bolesti z minulosti.

Haou Airen halloweena 6/10 12345678910 09.11.2014

   »    Musím říct, že váhám, co dát. Hlavní hrdinka je příšerná. Tak tupé děvče... ale ano, narazila jsem na podobné typy. Konec mě dostal, tak proto dám 6 bodů.Ale dočíst to bylo utrpení. Kresba ušla :-).

Naruto Sagittarius 8/10 12345678910 08.11.2014

   »    Tak nam po 15 letech jedna manga z "velke trojice" konci. Naruto si zaslouzi chvalu za to ze se mu darilo tak dlouho bavit sve divaky. Ke konci to preci jen ale zaclo skripat. Naruta si budu vzdy pamatovat jako chytrou mangu co se tyce souboju jednotlivych postav. Vzdycky jsem se tesil jak boj dopadne a jak se podari hlavni postave vyzrat nad protivnikem. Bohuzel tento aspekt se v polovine posledniho archu (velka valka ninju) vytraci a boj se presouva do stylu ja udelam vetsi a mocnejsi techniku a pouziju ji proti tve vetsi a mocnejsi technice :) Pribeh se mi libil. Samozrejme se casem objevi par zakopnuti ale co se da delat. Narutova povaha mi nevadila a jeho pouzivani Talk no jutsu mi taky nevadilo :) takze jsem nemel tak velky problem s vyvojem pribehu a charakteru. Kresba je povedena. Je tezke hodnotit takovouhle serii protoze v myslenkach porad prevazuje nostalgie kdy clovek jasal nadsenim z pribehu a boju v minulosti. A i kdyz posledni kapitoly nedosahuji kvalit drivejsich...

Tsuki no Toiki Ai no Kizu halloweena 7/10 12345678910 08.11.2014

   »    Docela zajímavý příběh, rychlý spád. Kresba se mi líbila. Dám pěkných 7.

Zettai Kareshi halloweena 10/10 12345678910 08.11.2014

   »    Tak tady se shodnu s ostatními, prostě skvělé. Velká legrace, ale taky konec beroucí za srdce. Tohle si zase jednou zopakuju.

Nana to Kaoru Arashi PridajSvK 7/10 12345678910 04.11.2014

   »    Solidné. Miestami mi to ale prišlo veľmi pritiahnuté za uši a až príliš naťahované. Jeden úkon, jedna malá chvíľa a autor ju rozkreslil na tri kapitoly. To je už veľa, čítať 60 strán o jednej veci, trébars vymyslím si, predstavte si 60 stranový oneshot o umývaní zubov, tak asi tak nejak. Inak ako BDSM promenáda to bolo výborné.

Hetakoi pocpoc 10/10 12345678910 29.10.2014

   »    Jedna z těch lepších mang co jsem četl. Bylo to pěkné a hřejivé u srdce. Hodně přijemné čteni a krezba lahodila oku.

Kaichou wa Maid-sama! sandykam 10/10 12345678910 28.10.2014

   »    Napínavé, romantické, dechberoucí a překvapující. Doufám, že se tahle manga dočká kompletního zpracování do anime.

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... No-Me5555 9/10 12345678910 10.10.2014

   »    Vtipná manga o rozvíjajúcom sa súrodeneckom vzťahu a snahe akceptovať ľudí a ich zvláštne záľuby. Manga sa snaží riešiť problém, či je možné tolerovať otaku záľuby (alebo úchylky), do akej miery ich možno tolerovať a kde je hranica tejto tolerancie. Nie je hranie eroge hier o malých sestrách už priveľa? A navyše ak ich hrá vzorná a šikovná študentka? Kirino je zároveň trošku iritujúca postava, ale aj tak je "cute". :-)

Usagi Drop No-Me5555 9/10 12345678910 10.10.2014

   »    Taká milá a pokojná manga o radostiach a starostiach tridsiatnika Daikichiho a malej dievčinky Rin, ktorej sa Daikichi ujal. Páčili sa mi mnohé úsmevné situácie. Manga zároveň bližšie približuje rôzne japonské reálie, ktoré súvisia s tým, ako je japonská spoločnosť nastavená. S tým súvisia aj mnohé problémy, ktoré musia dospelí (a predovšetkým rodičia) riešiť. Takisto sa v mange riešia generačné rozdiely a často sa porovnáva - "takto to bolo v shouwa ére a takto je to teraz". A samozrejme sa riešia rôzne komplikované vzťahy. Skrátka "slice of life" ako má byť.

NHK ni Youkoso! No-Me5555 6/10 12345678910 10.10.2014

   »    Anime seriál sa mi veľmi páčil, no manga ma trochu sklamala. Začínalo to celkom sľubne a drsnejšie ako v anime - napr. Satou má rád nielen mentolové cigarety, ale aj iné "podporné látky" (tým by sa vysvetľovali tie kuchynské spotrebiče s očami). Neskôr ma však prekvapilo absurdné konanie postáv, divné dejové zvraty a čudný koniec. Anime bolo viac "uhladenejšie".

Mahou Shoujo Madoka Magica No-Me5555 9/10 12345678910 10.10.2014

   »    Hoci sa na prvý pohľad zdá, že táto manga je opäť o čarodejných dievčatách bojujúcich proti zlým démonom, ide táto manga oveľa viac do hĺbky. Zároveň dokazuje, že byť "mahou shoujo" vôbec nemusí byť taká výhra. Viacerí tvrdia, že ide o dekonštrukciu žánru mahou shoujo a ja s tým takisto súhlasím.

Boku to Kanojo no Renai Mokuroku No-Me5555 8/10 12345678910 10.10.2014

   »    Zaujímavá manga s ecchi prvkami. Najprv si pomyslíte, že to bude len ďalšia manga o dievčatách, ktorým vždy nejakým spôsobom vidno nohavičky a chalanoch, ktorí sa vždy potknú a na tieto dievčatá spadnú. Neskôr sa však z toho vykľuje celkom slušný mindfuck o skákaní v čase a paralelných vesmíroch.

Blue Heaven PridajSvK 7/10 12345678910 05.10.2014

   »    Ešte, že to malo tak málo kapitol. Jednoduchý príbeh, ktorý je hlavne o akcií a napätí a mňa celkom bavil, nenudil som sa. Skvelé to bolo v tom, že kapitoly nemali veľa strán, zbytočne tam nebolo trápne vysvetľovanie a naťahovanie deja, takže ako akčná parádička to bolo celkom záživné.

Onidere PridajSvK 7/10 12345678910 30.09.2014

   »    Začnem záporne. Pôvodne som chcel dať menej bodov. Má to veľa tak zvaných hluchých miest, ktoré sú celkom nudné. Prvých asi 20 kapitol ma vôbec nebavilo, dokonca som sa nútil to čítať. Až neskôr ma manga začala baviť. Keď sa posunul viac dej, prišli nové postavy a konečne to celé začalo byť zaujímavejšie. Priznám sa, že po polke celej série som sa na, niektorých scénach dokonca aj smial, čo by som na nudnom začiatku nikdy nepovedal, že sa mi môže stať. Koniec sa tiež celkom ťahal ale tak budiš, bolo to aspoň ukončené. Takže 3 body dokopy sťahujem, za zbytočnú dĺžku, nudné kapitoly a čiastočne za kresbu, ktorá miestami bola hrozná. Inak je to v pohode oddychová komédia.

Berserk Kajxo 9/10 12345678910 28.09.2014

   »    Dávám celkové hodnocení 9/10 velimi pěkná kresba, jak bitev tak i propracované okolí.  Nápaditý příběh plný snad všech pocitů. Je až neuvěřitelné, co vše může žoldák ve středověku zažít :-)

To-LOVE-Ru dj - Chou Love-ru 18+ PridajSvK 8/10 12345678910 22.09.2014

   »    Skvelé doujin, som spokojný. Kresba fantastická, som bol prekvapený ako dokonale vedel autor postavy okopírovať. Samozrejme sme videli postavy v takých situáciach, v ktorých by sme ich asi v originál mange nenašli, preto sa mi toto doujin páčilo tak veľmi. Fakt ako napísal Flirta, doujinshi nám ponúka plno alternatív, ktoré sú skvelé ale v originále sa nemôžu stať :)

Arigatou PridajSvK 9/10 12345678910 22.09.2014

   »    Výborný príbeh. Mne sa táto manga veľmi páčila, skvele vypovedá o tom, ako sa postava zachová v danej situácií, aké je jej posledné východisko a prečo sa tak zachovala. Pre mňa rozhodne dokonalá psychologická manga, ktorá troška nadrealisticky vykresľuje problémy v rodine. Preto aj tá realistická kresba, tá ten pocit pomáhala navodiť. Veľmi som s týmto kúskom spokojný, pri začiatku čítania som si myslel, čo to je za kravinu ale akonáhle sa dej začal motať viac okolo rodiny a snažil sa nám ju ukázať od samotného jadra, jej správania či pocitov, tak som si túto mangu fakt obľúbil.

Kurozuka PridajSvK 7/10 12345678910 18.09.2014

   »    Fuha. Ťažké hodnotiť. Neviem, čo si mám myslieť skončilo to fakt divne. Celý príbeh sa dej raz vracia do minulosti, raz prítomnosti, niekedy budúcnosti a potom som mal z toho už chaos. Kresba vynikajúca, naozaj pekné, aj scény bojové boli pekné. Možno kus mi vadila kresba postáv ale popri ostatnej kresbe to bol len detail. Čo mi vadilo najviac a za, čo by som dal 5/10 a menej je príbeh. Bol to naozaj jeden veľký chaos, bolo vidno, že sám autor sa zamotal vo vlastnom deji, už nevedel, čo kde je. Zavaril si to aj tým veľkým množstvom postáv, ktoré pridal neskôr do príbehu. Takže viac menej som sklamaný z tejto série ale za kresbu dávam tie 2 body +, takže to vyjde v celku 7 ale ako hovorím po príbehovej stránke to bol veľký chaos, ktorý si zaslúži 5 a menej bodov....

Tora Kiss - A School Odyssey PridajSvK 7/10 12345678910 14.09.2014

   »    Čo sa týka príbehu tak jeho vysvetlenie mi v istých častiach dosť chýbalo a pointu som pochopil až neskôr ale inak kresba a postavy fakt super. Boje tiež pekné, a naozaj premakaná kresba vďaka, ktorej dávam tejto sérií 7 bodov. Vcelku som spokojný, čítal som horšie veci a toto bola naozaj príjemná bojová ecchi manga, takýchto kúskov na takejto úrovni tiež nie je veľa, pretože mnohokrát autori nevedia vymyslieť ani takýto príbeh. Tento príbeh je taký priemer, pretože neponúka nejaké veľké zvraty no na oddychové čítanie v autobuse to je perfektné :)

Ao Haru Ride Oneran 10/10 12345678910 13.09.2014

   »    Opravdu kvalitní manga, co člověka chytí a nepustí.