akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Manga: 15752
  • Uživatelů: 32597
  • Hostů: 146 + 55

Hodnocení mangy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Manga
Přidal
Hodnocení
Datum
Caterpillar Operetta PridajSvK 5/10 12345678910 17.01.2015

   »    Opäť ďalší krátky príbeh, kde chýba hárem. Na začiatku sa znova ukáže milión krásnych postáv a jeden hrdina, čakáme ecchi hárem ale zase si z pomedzi toľkých dievčat nájde jednu, a práve táto krátka séria by potrebovala hárem. Autor ho neurobil, takže tie prsia vedľajších postáv v tejto mange sú úplne zbytočné, keďže sa jedná o romantiku medzi dvoma postavami, tak tie vedľajšie nemajú v tomto deji žiadnu úlohu a sú zbytočné, takže je jedno, čo ukazujú....je to škoda.

Haruwaka PridajSvK 5/10 12345678910 17.01.2015

   »    Príbehy s futago(dvojčatá) milujem ale autor mohol s nimi viac pracovať. Už keď to načal ako erotickú mangu mal tak aj pokračovať. Nechápem potom odbočovanie. Dej sa nevyvíja, ani vzťah medzi chlapcom a dievčatami dvojíčkami. Má to asi jeden taký zvrat ale rýchlo sa vyriešil. Ten zvrat je impotencia, s ktorou by sa dobre dalo ďalej pracovať, pokúšať sa hlavného hrdinu vzrušiť ale to tu nie je...

Kami Sen PridajSvK 4/10 12345678910 17.01.2015

   »    Mám rád lolicon, mám rád peknú kawai moe kresbu. Všetko to malo. Tak prečo hodnotím tak nízko? Proste to bolo nudné. Veľa kapitol, veľa vecí, ktoré sa všade opakujú.(festival, ohňostroj, pláž, onsen.....). Autor neprišiel s ničím novým, zaujímavým, príbeh tak isto neoriginálny....

Dracu-Riot! PridajSvK 3/10 12345678910 17.01.2015

   »    Ničím výnimočné, klišé. Najviac mi v sérií vadilo veľa bubliniek, zbytočná ukecanosť. Autor vysvetľuje niečo, čo nás v deji nezaujíma a od toho hlavného, čo je vzťah hlavných postáv a vzťah medzi postavami sa ani nepokúša odkrývať. Celý dej o vzťahoch nakoniec zhrnie asi v 2 kapitolách a celý dej sa venuje nejakej hlúposti(hľadanie drog), čo nás v deji ale absolútne nezaujíma.

Dr. Rurru PridajSvK 6/10 12345678910 17.01.2015

   »    To čo ma na tomto najviac držalo bola kresba a skvelá postava doktorky Rurru. Jej nešikovnosť vás tak irituje a je tak moe, že máte chuť okamžite skočiť do deja a pomôcť jej. Takýto súcit s postavou som zažil málokde. Celé dielko je veľmi roztomilé  a za to to stojí ale nič nové neprinieslo a dejovo je to veľmi slabé...

Koibana Onsen PridajSvK 4/10 12345678910 17.01.2015

   »    Začínalo to úžasne. Načrtlo to vynikajúcu ecchi, až erotickú príbehovú líniu. Všetky postavy nasvedčovali tomu, že z toho bude vynikajúca háremovka, avšak nestalo sa. To čo táto manga najviac potrebovala a to, čo tam najviac chýbalo je práve hárem. Autor celú sériu zabil tým, že na začiatku hodil kockami, ukázal nám tri sexy ženské postavy a jedného hlavného protagonistu, pričom prostredie, v ktorom sa odohráva dej sú horúce pramene, kde bežne chodia ľudia sexovať. No on z toho spraví jednostrannú romantickú komédie, kde sexujú len vedľajšie postavy s vedľajšími a jedna hlavná s jednou vedľajšou. Na začiatku ukazuje autor ako sa do hlavného protagonistu zamiluje viac a viac dievčat, no a on urobí najväčšiu chybu vyberie si len jednu a ostatné tvrdo odmieta. Škoda...

God of Bath PridajSvK 8/10 12345678910 17.01.2015

   »    Velice nezvyčajné a originálne. Z pár stránok na začiatku sa z toho vykľulo až 30 kapitol, kde od polovice každá mala cca 40 stránok. To len dokazuje aké sa to stalo úspešné a autor bol nútený príbeh viac rozvinúť a pridať do mangy viac kresieb. Mňa to celkom ohúrilo, kresba je síce vcelku amatérska ale cez heo-sea hlavného hrdinu sa dokážete do príbehu vcítiť a uvidíte aké čaro táto manhwa má. Je originálna, príbeh je pútavý a postavy excelentné.

Me-Teru no Kimochi PridajSvK 6/10 12345678910 17.01.2015

   »    Veľmi zaujímavý počin. Síce mangy, kde je nejaké pekné dievča a maximálny asociál, ktorý sa do nej zamiluje, sú už klišé tak toto malo čo to do seba. Avšak očakával som, že autor urobí z chlapčenskej postavy nejaký sexy idol, avšak po tom, čo zmenil jeho výzor k lepšiemu znova ho ponížil. Prišlo mi to také ako by si autor vybíjal na tejto postave svoj hnev. Neustále ho zosmiešňuje a robí z hlavnej postavy idiota, aj keď ním nie je pretože, na začiatku bolo povedané, že je veľmi šikovný a inteligentný....Za postavy preto dávam 6 ale kresba vcelku zaujímavá a nadpriemerne kvalitná.

Nazo no Kanojo X PridajSvK 6/10 12345678910 17.01.2015

   »    Videl som anime, tak som si povedal, že skúsi aj toto aby som vedel ako to pokračuje. Nemôžem povedať, že ma to nebavilo ale bez tejto mangy by som dokázal vyžiť. Nedala mi žiadne poradne vzrušenie a akčnosť alebo romantiku akú som od nej čakal. Bola to skorej taká zvláštnosť. Manga má veľmi veľa kapitol na takýto príbeh, autor chudák už ďalej nevedel čo vymyslieť, tak tam zase len pridával postavy a od vzťahu tsubaki-urabe stále odbočoval. Vcelku ma táto séria viac sklamala.

Seishun Pop! PridajSvK 10/10 12345678910 17.01.2015

   »    Dokonalá kresba, príbeh, ktorý nenudí a dokáže udržať čitateľa pred papierom/obrazovkou. S týmto dielom som nadmieru spokojný, takýchto kvalít dosahuje len málo máng a po dlhej dobe som čítal niečo, čo ma naozaj bavilo a môžem to ohodnotiť plnou desinou :). Incest ako sa patrí, postavy sa navzájom dopĺňali. Však romantická komédia, s erotickým nádychom by nebolo ono, ak by hlavný protagonista nemal dve ženy, ktoré sa o neho bijú. Odporúčam.

Yuutai Nova PridajSvK 4/10 12345678910 17.01.2015

   »    Námet parádny, očakával som od toho výborne rozbehnutý príbeh, avšak celé sa to zmenilo na akési nechutné hentai...Veľká škoda. Pretože námet, že sa môžme stretávať s ľuďmi so zvláštnymi schopnosťami v sne tu hádam ešte ani nebol.

Naruto LRyuzaki 9/10 12345678910 10.01.2015

   »    Týjo,ani nevím,jak je mé hodnocení kompetentní po té délce tohoto příběhu.Když jsem s mangou začínal,opravdu jsem jí hltal,a i přes spoustu let a pauz, musím říct že naruta mám prostě rád.Naruto mi dodal tolik síly,energie atd jít dál,že to snad ani není možné.Je to poučné pro spoustu lidí,co se týče vztáhú,nikdy se nevzdávat a spoustu dalšího.Jen je to prostě dlouhé a ta přemíra soubojú mě na konci také tolik nebrala,ale za to asi může  moje pauza zhruba 50 dílú před koncem.

Veritas LRyuzaki 8/10 12345678910 07.01.2015

   »    Nevím co napsat.Cítím se skoro až ošizen tím nedokončeným koncem,který ještě ve mě stále doutná.Celá manga byla fakt super,a ten konec mě prostě zaskočil,z ničeho nic vše mířilo ke konci,autor asi už nechtěl s veritasem pokračovat nebo nevím,přišlo mi to ukončení takové neohrabané a nepromyšlené a až moc rychlé.Chěl bych hodntit za 9,ale za ten konec dávám 8.

Aki-Sora Kilon 8/10 12345678910 02.01.2015

   »    Velice dobré light hentai. Přiběch který svojí absuditou pobavý. Celou mangu mi nic nevadilo, jen ten konec. Co to mělo na tom konci znamenalo!? Já chtěl šťastnej konec!

Himegimi to Sanbiki no Kemono Oneran 9/10 12345678910 26.12.2014

   »    Velmi dobrá manga, kresba byla skvělá, jen bych přidala trochu více humoru. Konec se mi moc líbil.

Aoki Umi no Torawarehime Oneran 10/10 12345678910 24.12.2014

   »    Výborný kousek! Moc se mi to líbilo, jen by to chtělo pokračování.

Kisu yori mo Hayaku Oneran 9/10 12345678910 24.12.2014

   »    Tohle byl opravdu dobrý kousek! Kresby, nápad i postavy - všechno super. A jsem moc ráda, že to není příliš přelidněná manga, vzhledem k její délce. Jen samozřejmě klasické scény (nachlazení, pády, ochrana před záporáky,....) + sensei se tam vždy objevil jako Deus ex machina. Taky konec mi přišel trochu moc stručný. A samozřejmě málo POŘÁDNÉHO fyzického kontaktu :(( a potenciál by tam na něj byl! (spoiler!! : Taky jsem ke konci doufala, že si Kaji nakonec vybere Shoumu a odjede s ním do Ameriky) ... Ale stejně dávám 9 bodů, protože jsem si to moc užila a rozhodně doporučuju.

Happy World PridajSvK 8/10 12345678910 21.12.2014

   »    Manga o demónoch a anjeloch nebude nikdy zlá. Milujem ecchi mangy, ktoré sa zaoberajú peklom, nebom a snažia sa prepojiť ľudský svet spolu s nimi. Takéto mangy majú väčšinou pútavý príbeh a často sa do nich zapája veľká dávka akcie. Toto je jedna z tých typických háremoviek, kde sa neskôr bojuje a je to fakt cool. Ja ako milovník tohto žánru musím túto mangu vychváliť lebo bola omnoho lepšia ako veľa jej podobných. Ja som sa veľmi bavil a zhltol ju za pár dní. Fakt super.

All You Need Is Kill PridajSvK 9/10 12345678910 21.12.2014

   »    Myslím si, že manga akákoľvek dlhá proste od autora Death Note nesklame. Toto malo tak premyslený príbeh, že som to hltal ako dobrý guláš, na ktorý som čakal pol dňa kým sa navarí. Na to, aké krátke to bolo...Príbeh bol neskutočne prepracovaný, a to dokonca sa tam toľko ani "nerozprávalo". Vynikajúci nápad, vynikajúci výsledok.

Momo no Musume! PridajSvK 5/10 12345678910 21.12.2014

   »    Veľmi zlá kresba, podľa mňa. Autor sa pokúsil podľa mňa o výsmech krásy, či čo...asi má nejaký fetiš na veľké botoxové pery. Keby nakreslil prirodzené pery, bolo by to fajn...Ale keďže táto manga je dosť o perách a čo som pochopil z príbehu tak aj o kráse, tak tie veľké černošské našpúlené pery boli fakt hnusné...

Sweet Poolside PridajSvK 6/10 12345678910 21.12.2014

   »    WTF? Fakt divné :D trochu ako School ningyo. To bola tiež podobná psychotina, ktorá sa zaoberá vodou a plávaním ale toto bola vyššia úroveň fetišizmu :D Fakt zaujímavý kúsok.

Jackals PridajSvK 8/10 12345678910 21.12.2014

   »    Krv! Konečne manga s plnou dávkou krvi. Pecka, kde lietajú hlavy, prsty, pocity...Ja som veľmi spokojný, najviac ma zaujala kresba, kde sa striedali stránky s dokonale zaoblenými linkami a vyvážením spolu s kresbou, ktorá boli taká trochu ako náčrtok, takzvaná skica, síce upravená ale keď išlo o emóciu, kde hlavný hrdina bojuje sám so sebou, tak tam tieto skice boli dokonalé :)

Umisho PridajSvK 7/10 12345678910 21.12.2014

   »    Umisho je jedna z tých pohodových peciek. Nečakajte od toho brutálnu ecchi háremovku, to by ste tomuto dielku krivdili. Toto je milá bláznivá romantika, ktorá chytí za srdiečko snáď každého :)

Heart Strings 18+ Dahaka 7/10 12345678910 14.12.2014

   »    Typický yaoi příběh - mafián si najde přítele. Ale zde je to okořeněno celkem samostatným a pěkným charakterem Yukiho, který se mi nesmírně líbil, protože se většinou nechová jako profláknutý uke a je svému milenci i poměrně rovnocenným protějškem (dokud ho Sakaki nezačne oblékat do ženského kimona... ale tak co, každý máme svou úchylku). Manga mě zaujala jak svou kresbou, která je velmi přehledná a snadno se čte, tak i tímto hlavním vztahem. Prostě mám ráda tenhle typ mangy a trochu mi to vždy připomene můj milovaný Viewfinder.Bohužel manga pro mě postrádá více rozvinutého příběhu a specializuje se jen na vykreslení vztahu obou hrdinů a jejich epizodními starostmi, což je škoda.

Kaichou wa Maid-sama! b0bo 10/10 12345678910 07.12.2014

   »    Kaichou wa Maid-sama napínavé úžasné jediná škoda že sa asi nedočkáme druhej anime season, čo je škoda. Každopádne na takéto anime tak ľahko nezabudnete :)